HTML

Állatok

Wildlife One of the unique features of islands habitats is the wild and sharp differences in elevations and habitats in different parts of the island as well as different climate conditions, all of which supply a diverse habitat for a unique array of fauna and flora. The number of plant species and sub-species of wild plant in there is possibly in the thousands, many of them being endemic. Wildlife can be seen in mountains, salt lake and undoubtedly national park. Ther is home to moufflon which is a national symbol of the country. Moufflon is protected and can be seen in forests towards branches of mountain

Sorszám nélkül szarvasok! 3. majd, mert a váratlan karácsony felborította a tervet

talán mégsem 2010.12.24. 23:12

Szarvas

 

Mit is írhatnék. Valami ünnepélyeset kellene.

    Az esküvőnkön aszpikos szarvasgerinc volt az egyik fogás. Szerettem. Táncoltam. Az esküvős cipőt nemrég dobtam ki, évekig alkalmi volt, majd munkába jártam vele. Nyakkendő, öv még rendszeres használatban. Az öltönyt sem híztam ki az eltelt 7 év alatt, de a divat annyit változott, hogy legutóbb amikor felvettem valami ünnepi alkalomra megkérdezték kit temetek.

  

      Ekkor történt az is - a szarvasohoz kapcsolódva -, hogy a somogyi vendégek hazafelé hajnalban elcsaptak egy őzet (ami majdnem szarvas). Az állatot rögtön elintézte a gallytörő és az bélsárral összefröcskölte a szélvédőt. A hátsó ülésen alvó gyermek  aki már a lakodalomban megpihent most felébredt: "anyu, miért kentétek össze az ablakot csokitortával?"

 

Ez volt a csattanó!

Akkor hamarosan madarak.

 

Címkék: esküvő őz cipő állatok szarvas aszpik szeretemafeleségem

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greenline.blog.hu/api/trackback/id/tr292537724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popsza23 2010.12.29. 22:23:42

Eme remek tertenet nem es lehetne jebb!! eszente tesztelet ez erenek!
süti beállítások módosítása