HTML

Állatok

Wildlife One of the unique features of islands habitats is the wild and sharp differences in elevations and habitats in different parts of the island as well as different climate conditions, all of which supply a diverse habitat for a unique array of fauna and flora. The number of plant species and sub-species of wild plant in there is possibly in the thousands, many of them being endemic. Wildlife can be seen in mountains, salt lake and undoubtedly national park. Ther is home to moufflon which is a national symbol of the country. Moufflon is protected and can be seen in forests towards branches of mountain

2. kecske

talán mégsem 2010.12.22. 14:10

"Jézus Mária....Jézusom...miez? kecske?...akkora a füle mint egy banánlevél"

Édesanyám szavai voltak ezek, amikor meglátta a képeket. A következtetésem: a banánfa ismertebb Magyarországon, mint a kecskének ez a fajtája (tudom, hogy édesanyám egy személyben egyesek szerint statisztikailag majd nem fedi le a teljes magyarságot, de mivel jó anya és szépen beszél magyarul én szignifikánsnak tekintem és anya nálam fedi).

Hiánypótló blogbejegyés, amit a nagyfülű kecskéről tudok azt mind megosztom veletek:

 Némelyiknek szarva van.

Messziről nem büdös.

 

 

 

 

 

 

Békés, csendes és barátságos a tyúkokkal.

  The Damascus goat, also known as Aleppo, Halep, Baladi, Damascene, Shami, or Chami, is a breed of goat raised in Syria and Lebanon. They are generally used in milk production. (a 48sec-es wiki és gugli nyomozásom szerint.)

Hamarosan madarak, csak legyetek türelemmel (nem kell a kommetekben szétszedni, rögtön a második postomban)!

Üdv

Címkék: jézus mária kecske élő banánfa

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greenline.blog.hu/api/trackback/id/tr902532438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popsza23 2010.12.29. 22:22:14

ez a blog csak négylábúakkal foglalkozik? ez nem qatrodiszkrimináció? szívesen olvasnék 3lábú kecskéről.
süti beállítások módosítása